Sedlčanští Pegasové na turnaji kadetů v Radotíně

Pegasové na turnaj do Radotína odjeli s výrazně mladší sestavou, doplněni žákovským družstvem, než měli všichni jejich protihráči. Přesto dokázali vždy minimálně v první směně hrát vyrovnaně a lépe než soupeř. Ale vyhraná první směna nestačí a soupeři byli tentokrát všichni silnější.

Prvním soupeřem Pegasů byli Tuneláři z Radotína a Kotlářky, kteří naprosto dominují soutěži a Pegasové s nimi dokázali držet krok právě jen první směnu (2:18 pro Tuneláře). V dalším utkání Pegasů se střetli s Hladovými Hrochy ze Sezimova Ústí. Ve vyrovnaném zápase Pegasové nešťastně přilepili pár chyb v nevhodném okamžiku a dali Hrochům pětibodové vedení, které nedokázali už zvrátit (8:3). Po dvou odehraných zápasech se hráči přemístili na sedlčanskou akci Volnočasuj a pokračovali v nabytém programu víkendu.

Druhý hrací den Pegasové nejprve odehráli pěkný a vyrovnaný zápas s Pigs Trhové Sviny a opět pár upuštěných míčů ve špatný okamžik rozhodlo ve prospěch Pigs (1:5). Do posledního zápasu turnaje šli Pegasové se znatelnou únavou a řadou šrámů a bolestí z předchozích utkání. Proti Canaries předvedli celkově nejslabší a unavený výkon, kterým se protrpěli k prohře v dohrávce 12:11.

Z radotínského hřiště sice Pegas výhru nepřivezl, ale následující víkend se žáci chystají spravit si chuť na 2. kolo ligy žáků v Sezimově Ústí.

kompletní výsledky z Radotína zde.